Završen 40. “Dakar reli”

Juče je završeno 40. izdanje čuvenog „Dakar relija” u argentinskoj Kordobi. Slavili su Karlos Sainc kod automobilista, odnosno Matijas Valkner među motociklistima, a u odabranom društvu onih koji su stigli na cilj našao se i Gabor Sagmajster, koji je u generalnom plasmanu zauzeo 79. mesto.KOMENTARI

 1. Sojic kaže:

  Medju poslednjima

 2. croat kaže:

  Sojicu
  Mislim da nema potrebe za negativnim komentarom! Covek je vremesan za taj sport i nema potrebnu novcanu-tehnicku podrsku da bi postigao bolje rezultate, lep rezultat je da se pojavio tamo, uspesno zavrsio trku i na neki nacin ipak promovisao svoju drzavu! Cestitam Gaboru na uspeh!

 3. Raspop Teodosije kaže:

  Navodno olimpijsko geslo “Važno je učestvovati” je samo opravdanje za neuspeh. Na svako takmičenje se ide da bi se pobedilo i tako se rade pripreme. Ako neko u startu zna da će biti “topovsko meso” (pregojazan, trom, bez kondicije, bez opreme, bez finansija) bolje da se ne sramoti, nego neka ostane kući. Ovako, rekao bih da je Gabor išao samo da mu dupe vidi put.Da stvar bude gora, nije mu prvi put da se tako loše plasira. No, meni je svejedno. Ako je njemu dobro, A Toma ima para na bacanje, neka ide i sledeće godine.

 4. Cordoba kaže:

  Dakar-Rally je nesto sasvim drugo nego obicno majmunisanje na friziranim mopedima po Subotickim dzadama i sokacima.

 5. srbenda iz backe toplole kaže:

  Ovaj covek je sportista u jako napornom i SKUPOM sportu!!!.. A vi Kriticari iz Bossa… jeste li uopste ikada bili sportisti … ili samo laprdala ???Napred Gabore i sledece godine na istom mestu!!

OSTAVITE KOMENTAR