Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Sinoć je u "Hali Sportova" u "Dudovoj Šumi" završen 43. tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Cela priredba započela je utakmicom za treće mesto u kojoj su snage odmerili ekipe Vojputa i TasŠped. Posle neinteresantnog prvog poluvremena i rezultata 1:1, u drugom poluvremenu su se timovi znatno raspucali tako da je krajnji rezultat bio 6:2 u korist TasŠpeda.

Slika

U pauzi izmedju utakmice za treće mesto i finala vidjeno je nekoliko egzibicionih duela, izmedju ostalih i veterani Spartaka i veterani Bačke su se prisetili starih dana u svom medjusobnom obračunu. Da i ženski fudbal ima svoju budućnost u ovom gradu pokazale su devojčice Spartaka koje su medjusobno odigrale dva puta po deset minuta.

Slika

Ono zbog čega je publika zaista došla u halu usledilo je posle ovoga. Na parket su izašli fudbaleri
Sneck Bus Bara i Šeki Enterijera. Utakmica dostojna finalu. Posle vodjstva i ubedljive igre Sneck Bus Bara malo ko je očekivao rasplet kakav se dogodio. Posle prvih 20 minuta rezultat je bio 4:1 za Sneck Bus Bar. Drugo poluvreme, druga priča. U ekipi koja je do sada u potpunosti kontrolisala igru došlo je do očiglednog umora pa su do izražaja sve više došli, do tada bledi, igrači Šeki Enterijera. Usledio je veliki preokret a krajnji rezultat glasio je 6:5, ali ovaj put za Šeki Enterijer. Šeki Enterijer šampion. Igrač utakmice, iako je igrao za poraženu ekipu, bio je Igor Sošo koji je postigao svih 5 golova za Sneck Bus Bar.

SlikaKOMENTARI

  1. gojko kaže:

    bravo

OSTAVITE KOMENTAR

+ 70 = 75

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: