Završen parking na Paliću

Popločanje i asfaltiranje parkinga na Paliću je okonačno, preostalo je još da se doteraju zelene površine na njemu i može da se pusti u upotrebu.

Slika

Palić je ovim za trenutak rešio problem parkiranja, a težinu ovog projekta nosi činjenica da je na njemu moguće parkirati i autobuse koji često donose decu tokom ekskurzija u Zoo vrt i Palić i koji do sada nisu imali adekvatno mestu. Radovi su kasnili oko mesec dana, ali je to u trenutku završetka nekog projekta najmanje bitno, posebno uzimajući u obzir to da se projekti u Subotici često i ne završavaju.

Slika

Generalno, na parking ne postoje zamerke, sem detalja koji povezuje šuplju kocku i žensku štiklu. Prolazeći tuda, i posmatrajući kocku sine mi misao, kako će se ženska štikla ponašati na podlozi koja je u velikoj meri šuplja. Mada, nije ovo prvi put da se ta kocka postavlja na parking, tako da se najverovatnije pokazala kao dobra. Da ne cepamo dlaku…

Kocka je tu da se spreči pretvaranje velike zelene površine u veliku asfaltiranu površinu, koja će primati 70 vozila različitih marki.

Pre tri meseca
Slika

Sada
Slika

Vesti iz arhive radova na ovom projektu možete videti na:
Radovi na parkingu na Paliću
Novi parking na PalićuKOMENTARI

  1. djomla kaže:

    Evo i par slika sa uređenja Velikog parka i Velike terase u neposrednoj blizini.

    Slika

    Slika

OSTAVITE KOMENTAR

+ 36 = 39

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: