Završena istočna fasada Sinagoge

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai obišao je završetak radova na  Istočnoj fasadi zgrade Sinagoge.

 

Gradonačelnik je istakao da je zadovoljan onim šta vidi i da se nada da će celokupan objekat biti završen do leta 2015.godine.

 

–  U toku su radovi na zapadnoj fasadi u vrednosti od 14 miliona dinara. Uskoro će biti raspisan i konkurs za izradu projekta za uređenje dvorišta i kapije oko Sinagoge. Iz gradskog budžeta izdvojeno je pet miliona dinara za radove na kupoli, a uskoro će biti raspisan i konkurs za izradu projekta za unutrašnji deo Sinagoge. Rebalansom budžeta planirano je  da se izdvoji i 17 miliona dinara za rekostrukciju severne fasade – rekao je gradonačelnik Jene Maglai.

Panorama-Subotice-02

 KOMENTARI

 1. Dorfer kaže:

  Maglai vodi računa o sinagogi , razliku od Kasa Jožefa i Agoston Gabrijele koji su sinagogu koristili za svoju promociju ,a istovremeno zgrada 20 godina je propadala.

 2. Magla kaže:

  Sreća pa ovo nema veze sa Maglaijem i novog gradskom administracijom. Inače, bi potpuno stala obnova, a dotični bi uveliko mahao sa praznim papirimo o navodnim zloupotrebama!

 3. stormwatch kaže:

  SHHHHHHHHHHHHH PSHHHHHHHHHHHHHH! Kao blagi povetarac koji miluje prenapunjenu beshiku u momentima dok ste daleko od kuce ili od bilo kog civilizovanog vida Toaleta. PSHHHHHHHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cutnja je pocela………….ili je samo nastavljena?

 4. Double P kaže:

  A da ti Stormwatch najzad nadjes sebi neki zivot, prestanes da budes nolajfer i prekines da smaras?

 5. EagleX kaže:

  "Uskoro će biti raspisan i konkurs za izradu projekta za uređenje dvorišta i kapije…"

  Jel ce to biti raspisan urbanisticki konkurs?!
   

OSTAVITE KOMENTAR