Završeno asfaltiranje ulica Pazinske i Jo Lajoša

Završeni su radovi na presvlačenju površinskog sloja asfalta u ulicama Jo Lajoša i Pazinska na Prozivci.

I u ovom slučaju kao i u prethodnim, nije se vodilo računa o delovima kolovoza na kojima se nalaze šahte pa su prelazi veoma loše urađeni. Sada je već uobičajena praksa da se radovi od strane izvođača ovako loše završavaju, jer su slični problemi za njima ostali i u Maksima Gorkog, Marije Gupca i Ivana Zajca.

U ulici Matije Gupca, u delu prema Prozivci, ubrzo nakon završetka radova sekli su tek postavljen, svež asfalt, kako bi ispravili greške.

IZ ULICE IVANA ZAJCA:

Nakon svečanog otvaranja, a u prisustvu visokih političkih zvanica grada i novinara, građanima je na upotrebu predata ulica u sramotnom izdanju:

 KOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Ovo stvarno vise nema smisla!
  Ima da trazim odstetu od grada za propale amortizere na autu.

 2. Petar G. kaže:

  Ovo je sada već dobro ustaljeni i uobičajeni SNS građevinski stil.
  Nema veze je li niskogradnja, visokogradnja, stambeno, infrastrukturno, kapitalno ili lokalno. Uvek je nekvalitetno, fušerajski, uz masnu ugradnju. Firma je uvek neka jaransko kumovsko zemljačko burazerska. Tender za izvođača je namešten. Stručnjaci, projektanti i nadzorni organi su sa kupljenim diplomama ili bivši loši studenti, ali zaposleni na ta mesta stranački.
  I naravno, sa obaveznim slikanjem i svečanim otvaranjem na kraju.
  Na kraju tunela koje ovi grade nema svetla.

 3. Pujdo kaže:

  Ocekujemo novu rasvetu u Jo Lajosa ulici!!! Hvala

 4. Anonimni kaže:

  Nikad se nije radilo ovako preko penisa. To sam primetio još kad su presvukli u Zmaj Jovinoj. Centar grada a asfalt bez ivičnjaka!
  Prošle godine Maksima Gorkog raskrsnica. To je sada najneravniji deo asfalta od Palića do Aleksandrova i dalje. Naravski, nema govora o nivelisanju rešetki slivnika, poklopaca i drugog. To je za policijsku istragu.

 5. Gaćanin kaže:

  Pogledajte samo Palmoticevu ulicu,nije zavrsena do kraja,ostavili su neodradjeno 50-ak metara,pojela maca a o sahtama u istoj ne vredi ni pricati nize su za barem 15cm. Sramota velika!

 6. Cvetic kaže:

  Kakvi gradjani, takva i vlast.
  Uvek se nesto bunimo a nista ne preduzimamo. Da nam je stalo do naseg grada odavno bi srusili ovu vlast, a ovako samo pisemo. Od pisanja nikakve koristi.

 7. Zig zigi kaže:

  Auuu pa sta je ovo labane zvani suboticki lukasenko?
  Pravite vecu stetu nego Nato za vreme bombardovanja. Stari rimljani kad bi videli kako pravite puteve odmah biste visili pored puta ili bi vas bacili lavovima. Zar je moguce da nema nijedan normalan ili posten u gradskoj kuci?

 8. Afet kaže:

  Zabranite dziberima da se parkiraju i zaustavljaju na traki gde se vozi

 9. Caru carevo kaže:

  @Cvetic
  Ni manje, ni više.
  Hteli bi da živimo ko japanci a nismo japanci.

 10. Zoran kaže:

  Ja sam se ponadao da ce biti prosirenja tih ulica namenjenih zaustavljanu vozila zbog vrtica i skole a ono samo presvlacenje asfalta.
  Urgentnija je ulica Sencanski put od semafora kod Patrie do autobuske stanice.

 11. Gordana kaže:

  Ova naša vlast kao da ne vozi automobile ili uopšte ne ide peške, pa ne zna šta se radi? Spominjati ih a kamoli porediti da starim rimljanima je uvreda čak i za lava koji bi posle ovakvog fušeraja trebao da id pojede.

 12. jasso kaže:

  I naravno posao nije urađen do kraja,asvalt je samo urađen do obdaništa,a nije do Bajnatske,znači tih 300 metara je otišlo nekome u džep……..

 13. Fosan weng chun kaže:

  Ok ali moglo je bolje i lepse

 14. Mare kaže:

  Sahte i slivnicu se nemoguca misija za nase izvodjce radova. I corava koka katkad ubode zrno ali ovi nasi nikad nece uraditi neku sahtu kako treba. Ivicnjaci se nikako ne uklapaju u finansijsku kalkulaciji pa ih zato i nema. A prekopavanje gotovog asvalta, to je sad vec postala rutinska svar. Dokle god niko ne odgovara za izvedene radove, nikad nam putevi nece biti putevi vec samo kaldrme.

 15. Šojić kaže:

  Fuseraj kao nova fontana

 16. Alex kaže:

  Prelepo je

 17. avet kaže:

  Popraviće se te šahte, to je baš slučajno tako ispalo dublje 20 cm od nivoa puta, jer su u pitanju nedostaci u radovima kao posledica početnih dečjih bolesti.
  A možda su te šahte namerno postavili tako duboko, da se deca ne bi mogla voziti rolerima, skejtbordima, biciklima i drugim sredstvima za prevoz i rekreaciju, a iz razloga da slučajno ne naprave neku štetu i da ne pokvare novoasfaltirani put.

 18. Slobodan kaže:

  Zato se Bajnatska raspada. Mada bice i ovo uskoro gore od te.. koliko kradu na materijalu.

OSTAVITE KOMENTAR