Završetak srednjoškolskog doma

Tokom jučerašnje posete Srbiji, mađarski premijer Viktor Orban je zajedno sa Ištvanom Pastorom otvorio novoizgrađeno krilo Srednjoškolskog doma u Subotici, za čiju izgradnju su Mađaraska vlada i Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojili 500.000 evra. Radovi su otpočeli u martu prošle godine i nakon godinu dana rada, Yumol je objekat završio i predao na upotrebu.

Novoizgrađeni objekat ima 116 mesta i prostire se na 1000 metara kvadratnih, što će u velikoj meri poboljšati uslove stanovanja ali i olakšati dobijanje mesta u domu svim onim učenicima koje put navede u Suboticu na obrazovanje.

 

Januar 2012.

Jun 2011

Viktor Orban je  posetio Hajdukovo  gde se na futbalskom igralištu susreo sa mladima ovog sela, zatim je nastavio put za Suboticu, gde je na trgu ispred Katedrale Svete Terezije otvorio izložbu cveća.

 

Orban je u konzulatu Mađarske u Subotici prisustvovao svečanom polaganju zakletve novih državljana Mađarske, a nakon posete Novom Sadu i Bačkoj Topoli, govorio je u Mađarskom kulturnom centru u Subotici.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR