Zbogom Shoppi-u

Skinut je natpis „Shoppi“ ispred tržnog centra na palićkom putu a njegovo mesto treba da zauzme žuta kocka na kojoj piše: STOP SHOP.

Austrijska kompanija Immofinanz, koja u našoj zemlji već poseduje šest ritejl parkova, objavila je krajem prošle godine da je od kompanije MPC Properties kupila tri Shoppi tržna centra koja se nalaze u Subotici, Smederevu i Borči pa će sada u našoj zemlji poslovati ukupno devet Stop Shop tržnih centara.

Nekretnine će biti rebrendirane u skladu sa Stop Shop konceptom.KOMENTARI

 1. Indijanac kaže:

  Kapitalizam je čudo.
  Sad će da se javi onaj što nam uvek govori “istinu”, kako se Austro-Ugarska širi i da im nije doste Vojvodina, već žele i dalje južnije, jer Smederevo je sa one druge, južne strane Dunava.
  A i Borča je već skoro pored Beograda.

 2. Istina... kaže:

  A govorio i pisao sam da nece dugo. Ni ovi novi takodje. Antisistem.

 3. croat kaže:

  Nadam se da to nece imati uticaja na rad trgovina, bas mi je tamo zgodno zbog parkinga nabrzinu obaviti celokupnu trgovinu. Antisitem u akciji , cionisticka zavera uz pomoc hazara na unistenju ……..

 4. Dani kaže:

  Bas me zaboli da li je shopi i stop shop i bas me zaboli dokle se siri Austrija .vazno da mladi koji rade u shopiu da imaju radno mesto u da ostanu ovde .

 5. Prozivka kaže:

  Imam neki utisak da će proći poput “Metro”-a i još nekih “brendiranih” prodavnica. Naduvali su cene i onda su sretni kada prodaju par artikala. Akcije im se svode na to da na etiketi napišu neku nebuloznu cenu i onda je precrtaju i napišu “Sniženje 50%”!
  Da li znate po kojoj ceni ih uvoze? Ne bi verovali.. patike “Nike”, recimo, uvoze po 5-6 $ .. šta onda reći? A krpice da ni ne spominjem. Dok god mi njima plaćamo te prenaduvane cene, oni će biti tu gde jesu.. nažalost.

 6. Tarabic kaže:

  Bas lepo, jos kad sravne kasarnu pa tamo nesto drugo nikne bice superiska…….

 7. Anonimni kaže:

  Treba Nam u Subotici redovan trzni centar.

 8. Starosedelac kaže:

  Treba nam omogućiti da što više toga proizvodimo i da radimo, lako je potrošiti novac.

 9. Lud Zbunjen I Ne Moralan kaže:

  Koja prevara,sad ce se politicari opet busati u grudi kako nam stizu investicije i gluposti. Jedna zamena za drugu i tako sve u krug a narod samo siromasniji. LJUDI IDITE IZ SRBIJE KO GOD MOZE……

OSTAVITE KOMENTAR