Železnice uvode dodatne vagone ka Baru

Železnice Srbije počeće da primenjuju letnji red voženje, uvešće takođe sezonski voz “Panonija” na relaciji Subotica – Bar, i uključiti vagone za prevoz automobila u dnevnom i večernjem vozu iz Beograda za Bar.

 

Sezonski voz “Panonija” saobraćaće od 7. juna do 8. septembra, sa polaskom iz Subotice u 18.14 sati, a iz Bara za Suboticu u 17 sati. U sastavu ovog voza biće vagoni sa sedištima, kušet i spavaća kola, a za putnike iz Novog Sada u ponudi su i vagoni za prevoz automobila. Osim vagona iz Subotice i Novog Sada u sastavu ovog voza, određenim danima u nedelji, saobraćaju direktna kola iz Moskve, Praga, Bratislave i Budimpešte. Vozna karta u drugom razredu voza, sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 evra. Cena prevoza automobila od Novog Sada do Bara iznosi 30 evra.

 

Karte u međunarodnom saobraćaju plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti. Srpske železnice putnicima nude i brojne povlastice za jeftiniju vožnju u međunarodnom saobraćaju kao što su: povlastice za grupna putovanja, “Rail Plus”, “Balkan Flexipaš”, “City Star”, kao i ponude “Specijal” za brojne evropske destinacije.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Crni kaže:

  Lepo.A jos da napisete prosecno koliko sati traje put od Subotice do Bara? :mrgreen:

 2. Hm kaže:

  Putovanje vozom je poseban dozivljaj, a putovanje nasim vozom je kao jahanje konja i borba sa indijancima.

 3. panonis kaže:

  Jel ima onaj za Split?

 4. su kaže:

  dali moze da se ukrca auto na voz do bara ili samo od ns-a?

OSTAVITE KOMENTAR