“Željezničar” kroji novosadskom gradskom prevozniku

Gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad” dodelilo je Zaštitnoj radionici „Železničar” iz Subotice posao šivenja radnih odela. Odluku o tome gradski prevoznik je objavio na svom portalu. Ukoliko se niko ne bude žalio na izbor šnajdera, biće potpisan i ugovor. „Železničar” je bio jedini ponuđač u postupku javne nabavke putem pregovora. Za šivenje radnih odela tražio je 8.192.020 dinara.

zeljeznicar

Gradski prevoznik je postupak nabavke iznova pokrenuo pregovaranjem polovinom jula, pozivom Zaštitnoj radionici i novosadskim preduzećima „Manevar” i „Safety shoes”, koja su nastupila zajedno u prvom javnom pozivu objavljenom u maju. Tada su zainteresovani za šivenje radnih odela tražili više od predviđenih  8,2 miliona dinara.

Na javni oglas iz maja nije se javio novosadski DES, a gradski prevoznik je to preduzeće pozvao da učestvuje u pregovorima.

U javnom pozivu Gradsko saobraćajno preduzeće navelo je da im treba po 2.502 komada potkošulja i košulja s kratkim rukavima u svetloplavoj boji, 788 pari pantalona i 50 sukanja u tamnosivoj boji, 35 pari radnih letnjih cipela i 115 pari letnjih zaštitnih cipela s kapnom.

 

DnevnikKOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Nadam se da ce se sudbina NS-a jednog dana krojiti upravo iz Subotice, kao sto se decenijama kroji iz novog sada.

  2. Pajo kaže:

    Ajte ne lupetajte! Sa jednim radnikom sije! Nije to taj Zeljeznicar nego preduzece koje iznajmljuje deo fabrike a ne sije ono nego se uradjuje u preprodani proizvod!

OSTAVITE KOMENTAR