Ženski fudbal: pobeda Spartaka

Igračice ženskog fudbalskog kluba Spartak, gostujući u Požarevcu, izvojevale su još jednu rutinsku pobedu, ovoga puta od čak 0:6, mada su nastupile oslabljene bez 6 standardnih igračica.

 

Utakmica je protekla u apsolutnoj dominaciji igračica Spartaka koje su svih 90 minuta uporno napadale, a igračice Požarevca se još upornije branile, ali samo do 42 minuta kada su primile prvi gol. Drugo poluvreme osim terenske inicijative donosi i nedostižnu rezultatsku prednost za iskusnije i fizički spremnije „plave golubice“.

 

Stručni štab Spartaka ističe da je zadovoljan zalaganjem i prikazanom igrom svake igračice, a da posebno raduje stepen dostignute forme, želja za dokazivanjem i kolektivni duh koji je krasio subotičku ekipu.

 

Golove za spartak su postigle: Marija Radojičić u 42, 60 i 76 minutu, Violeta Slović u 55, Sanda Jovanović u 70 i Jelena Čubrilo u 90 minutu.

 

Marija Radojičić, trostruki strelac, u borbi za loptuKOMENTARI

 1. KoStRuSh kaže:

  TAKO JE ,  samo napred SPARTACE .A u nedelju svi na stadion , ulaz je besplatan tako da dodjite da podrzimo nase GOLUBICE.

 2. KoStRuSh kaže:

  sada citam na sajtu …. izgleda da nece biti meca u nedelju
   

 3. Mikuška kaže:

  Neće, ali nema veze.

  Neka se to pitanje već jednom reši. Sramota za FSS da nije u stanju da reši najobičniju žalbu o registraciji koja se može odmah proveriti jer za to mora postojati nekakva dokumentacija.

   

OSTAVITE KOMENTAR