Ženski štrand biće otvoren za Filmski festival

Izabran je izvođač radova za četvrtu fazu radova na Ženskom štrandu. Posao je na tenderu dobilo preduzeće Javornik, a četvrta faza košta 12,6 miliona dinara.

 

Protekle dve godine se obavljaju radovi na sanaciji i rekonstrukciji Ženskog štranda, a do sada je ukupno utrošeno 64 miliona dinara. Predsednik Skupštine “Park Palić”, Jasmin Šećić kaže da je ostalo da se urade zanatski radovi, uređenje enterijera kao i povezivanje instalacija. Od spoljašnjih radova nedostaje još i izgradnja novog mola. Očekuje se da ugovor sa izvođačem radova bude potpisan 25.aprila i da već 28.aprila počnu završni radovi na objektu.

 

– Radovi na rekonstrukciji i sanaciji Ženskog štranda počeli su pre dve godine, jer je ustanovljeno da objekat tone i jedan deo štranda nagnut, te da je horizontalno odstupanje strehe objekta 15 santimetara u odnosu na kotu temeljne ploče, jer su popustili noseći armiranobetonski šipovi. Planirano je da obekat ima VIP kongresnu salu, internet-kafe i da bude moderan ugostiteljski objekat. Ukoliko sve bude teklo po planu za Fimski festival će biti otvoren objekat. Moći će da se koristi leti i zimi, kao i za kongresni turizam. Objekat ima podno grejanje, a rekonstruisan je u dogovoru sa Međuopštinskim zavodom za zaštitu spomenika- rekao je Jasmin Šečić, predsednik Skupštine “Park Palić”KOMENTARI

 1. miltor kaže:

  Da li će Đinđić ili neko iz vlasti biti na otvaranju? 

 2. 3B kaže:

  e a sad vratite stare plasticne stolice i onu ”divnu” ponudu sladoleda, kafa i ostalog od ranije…i kartace naravno! 

 3. freelancer kaže:

  miltor:

  Da li će Đinđić ili neko iz vlasti biti na otvaranju? 

  Mislim da ti je komentar malo nepriličan. Bar u onom delu gde pominješ Djindjića. I mrtav ti smeta ili šta?

  Upravo danas (negde oko podneva) sam uspeo malo da se “ušunjam” unutra (dok je neka svita bila gore) i zavirim kako to sve izgleda “iznutra”. Hmmm…

  Proteklog vikenda je doista bilo dosta gostiju na Paliću. Milina videti. Razgovarao sam sa jednom grupom Beogradjana. Komentarisali smo “Skadar na Bojani” tj. veliku terasu. ONI su zaključili da se to moglo uraditi (VELIKA TERASA) za godinu dana, što sam jedva dočekao kao zicer i pitao “Pa što ne date pare Vojvodini?” Ista diskusija se vodila i u povodu ženskog štranda. DVE GODINE ga mrljave, a priča je u početku bila drugačija, ako se dobro sećam. Gospodo, ne ide se u svatove bez…  Do Festivala je ostalo još svega 90 +/- koji dan. A posla imaaaaa… DAJ BOŽE da to bude tako. A ako ne bude? Hoće li Jasmin Šećić & Co. da spakuje kofere i paljba? E TO da vidim!

 4. mst kaže:

  E sad će da “navale” na posao jureći rokove a ne kvaliet. (Nadam se da grešim).

   

 5. stormwatch kaže:

  miltor:

  Da li će Đinđić ili neko iz vlasti biti na otvaranju? 

  Mozda cica Draza svrati.

OSTAVITE KOMENTAR