Ženski štrand dobio krov

Kako radovi na montaži Ženskog štranda odmiču, tako se celokupna slika objekta menja. Na zadovoljstvo svih ljubitelja ovog zdanja originalan izgled postaje sve uočljiviji što hrabri sve one koji veruju da se dobrom voljom svi stari objekti mogu revitalizovati na način da se sačuva slika nekog davnog vremena.

 

Montira se samo krilo uz šetalište, dok radovi na drugoj strani još nisu počeli.

 

Nakon noseće konstrukcije, montirane su i stranice, krov, ukrasi na krovu i oluci. Kako vreme odmiče tako radovi postaju sve finiji, pa tek predstoji zaštita i ukrašavanje rezberenih elemenata, montiranje ukrasa i prozora.KOMENTARI

 1. freelancer kaže:

  DJOMLA !!! Svaki bogovetni dan odlazim tamo da vidim kako napreduju radovi. Na pet minuta sam odatle. BRAVO! Biće nešto od tog našeg šenskog štranda…. Ma… bilo bi i pozorište, bazen, Y krak, SVE… samo da se kurtališemo parazita (čitaj: političara). U našem prelepom gradu imamo GOMILU mladih i pametnih, ali nemamo muda da parazitima kažemo M R Š!!!!!

 2. djomla kaže:

  freelancer,

  nadam se  skorijem završetku te strane i uklanjanju one građevinske ograde koja tamo stoji evo već godinu i po dana.

  Finansijski je do sada dobro stojao i očekujem potpuni završetak radova na samoj konstrukciji. Ostaje lična bojazan da će poslednji radovi a koji se tiču uređenja enterijera, grejanja, instalacija itd. ostati bez sredstava i da će se njegovo privođenje nameni odlagati.  

 3. Pajo kaže:

  Zanski strad nece biti zavrsen ni kao aleja uzdaha sto je zavsena! A na letnoj pozornici bar da su tu nu zutu boju pogodili da je ista nijansi, a strujomer cesme i sta ja znam sta iza uopste neprilici ambijentu! I na aleji uzdaha malo previse korpi za odpatke! No velicina taman da cetvoroclana porodica zauzme obe trake! A posto nije do kraja napravljena sva voda se sliva na kraj prema obali i pravi blato te posle kise do obale trebaju gumene cizme<zute boje>. A pogled na krst a iza neuredjen deo sume sa nabacanim granama sto bas ne ide uz Aleju.

 4. Loš đak kaže:

  Lepo.
  Uskoro ćemo na Paliću imati sve. Samo će nam faliti jedna sitnica.
  Jezero.

 5. pajo kaže:

  kandak je ovaj zenski strand trebo da bude gotov jos prosle godine, jelte???

 6. gajeva kaže:

  …i javnih klozeta, ako moze da ne budu ni cucavci niti oni prenosni

 7. djomla kaže:

  Danas je krenulo i uklanjanje ograde ispred Ženskog štranda.   

 8. ivan kaže:

  Ja bi u unutrasnjem delu zenskog stranda napravio termalni bazen,i to onaj gde se nevide ivice nego da bude kao da se jezero spaja sa bazenom.Da i pokretni krov da bude u funkciji i zimi 😆

 9. lio kaže:

  A di se zuris? Vazno je da lipo napreduje, pa budi zadovoljan  😀

 10. mislilac kaže:

  Neverovatno! Kako je moguće da se radi na takav način! Stari armirano-betonski stubovi su ostali u jezeru, samo je „odsečena“ stara ploča, postavljeni novi stubovi i izlivena nova ploča. Šta će biti sa betonom i gvožđem u jezeru? Da li je to naša ostavština za budućnost? Sramota i kriminal! Nadam se da to nije bio zahtev Zavoda za zaštitu spomenika!

 11. Beli kaže:

  Još povrh svega , ispod ploče je ostalo zarobljeno đubre, plastika, mulj od uginulih biljake, odlomljeni komadi od stare konstrukcije itd. Da su to rešili, oprostio bih im sporost, pa makar bili i gvozdeni stubovi jer je lepo i obećava dugotrajnost.
  Nadam se da smeće ispod ploče neće početi da se „čuje“ u toplijim danima. 

 12. mibl kaže:

  Bravo Dragane!

  Već dva puta sam pokušao da pokrenem temu koja je za Palić najvažnija a to je izgradnja akva-parka koji će doneti novac, pa tek onda se zanimati čišćenjem jezera (kad već nema novca da se to radi istovremeno) a zatim i ono što bi bilo jako atraktivno a to je naravno tramvaj od Subotice do Palića.

  Čude me čelnici Subotice koji svake godine razbacuju novce na nekoliko projekata koji se ili ne završe ili će se završiti ko zna kad, umesto da se novac usresredi na jedan do dva projekta koji bi se izgradili u predviđenom roku.

OSTAVITE KOMENTAR