Ženski štrand i bez ploče

Uklonili su štrand, isekli rupe na ploči i pripremili šipove. U poslednjih mesec dana su vršeni radovi na pobijanju novih šipova na centralnom delu štranda. Svi predviđeni šipovi su pobijeni, i ispunjeni armaturom i betonom. Trenutno se vrše radovi na uklanjanju stare armirano betonske ploče kako bi se nova ploča postavila na nove nosače. Nakon toga uslediće vraćanje drvene konstrukcije u prvobitno stanje.

 

Da kucnemo od štrand, poslednja u nizu investicija Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja na Paliću teče po planiranoj dinamici, i ukoliko bi se radovi nastavili ovakvim intenzitetom, prvom polovinom 2012. godine bi Ženski štrand bio u funkciji sa sve novim enterijerom i sadržajem. Al’ da ne ureknemo….

 

Stara ploča koja se trenutno uklanja i pobijeni šipovi iz kojih viri armatura.
Slika

Slika

Slika

Ploča se uklanja deo po deo. Nakon razbijanja betona, seče se armatura i tako dobijeno parče se uklanja.
Slika

Slika

Slika

Deo gde je uklonjena armirano betonska ploča, spreman za postavljanje nove.
Slika

Srodne vesti:
Šipovi spremni za utiskivanje u tlo
Oprez pri izradi šipova!

 

Ubrzo nakon polaganja kanalizacione mreže u dužini od 123m, radnici Javornika su u ulici Jožefa Hegediša krenuli sa kopanjem za potrebe vodovodne mreže u dužini od 400m. Investicija u vodovodnu i kanalizacionu mrežu u ovoj ulici je vredna 6 miliona dinara i finansirana je od strane Vodovoda i Park Palića.

Slika

SlikaKOMENTARI

  1. onako usput kaže:

    strand nema konkureciju kad je u pitanju brzina. pozoriste, bazeni, y krak sve skadar do skadra. Sto radnici danju izgrade, vile nocu poruse. sto rece da ne ureknemo.

  2. Gost kaže:
    onako usput napisao:strand nema konkureciju kad je u pitanju brzina. pozoriste, bazeni, y krak sve skadar do skadra. Sto radnici danju izgrade, vile nocu poruse. sto rece da ne ureknemo.

    Nemoj da mi diraš u jabučara, bre :))))…Volem da mi dele jabučicu sa nalepnicom, samo čekam ovu subote narandžu, pa onda u nedelju možda bananu….I, eto, voćne salate za strpljive. Kome treba pozorište, bazen i Y krak dok gricka voće – zdrav život, pa onda ostale stvari!

OSTAVITE KOMENTAR