Ženski štrand kaska za Velikim parkom

Od četri, ove godine predviđena projekta na Paliću, tri će biti realizovana u narednih dva meseca, dok će četvrti po svemu sudeći sačekati još nekih mesec dana na realizaciju.

 

Kako GradSubotica saznaje, ni po drugi put, tender za rekonstrukciju Ženskog štranda nije uspeo.

Slika

Nakon prošlomesečnog raspisivanja javne nabavke za rekostrukciju ovog objekta, tendersku dokumentaciju su otkupile dve subotičke kompanije „SMB gradnja“ i „Javornik“. Iako je ponuda Javornika bila ispravna, ta kompanija je odustala od radova, što je prouzrokovalo obaranje i drugog po redu tendera. Kako bi što pre povukli predviđena budžetska sredstva Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, nadležni na čelu sa Jasminom Šečićem će u narednih par dana raspisati novu javnu nabavku, sa ciljem da za nekih mesec dana bude izabran izvođač radova.

 

Više o preostalim radovima na Paliću:
Startovali i radovi na rekonstrukciji Velikog parka
Krenuli radovi na kanalizacijiKOMENTARI

  1. covek iz mase kaže:

    Velika steta za Palic. 🙁

  2. coyote kaže:

    Izgleda da je Beli bio u pravu!

  3. Beli kaže:

    Ako se Javornik uplašio podvodnog dela posla, neka nam se slobodno javi u ronilački klub Spartak. Mi to znamo da radimo i odradili smo već onaj prvi deo štranda. Mislim da ne trena bolja referenca. Ja ne znam ko je taj Javornik a doći privatno do informacija kod nas je posebno umeće kojim baš ne vladam dovoljno dobro.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 68 = 77

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: