Ženski štrand – planirani radovi u 2013. godini

U planovima Park Palića za 2013. godinu izmeđuostalih stoji i poslednja faza sanacije Ženskog štranda.

Najave iz 2010. godine su počele da se realizuju 2011. kada je štrand ograđen i kada je krenula demontaža njegovog centralnog dela. Sredstava nije ponestajalo pa su naredne dve godine prošle u radovima bez većeg zastoja. Rezultat je osveženi objekat na jezeru u stilu secesije koje nije pretrpelo veće promene u odnosu na originalni projekat.

 

Međutim, Ženski štrand još uvek nije u funkciji. Za njegov potpuni završetak potrebno je razvesti sve instalacije i urediti eneterijer što je predviđeno poslednjom fazom. U te svrhe je ove godine Park Palić u svom budžetu predvideo sredstva u vrednosti od oko 13 miliona dinara.

 

Od vanjskih radova, nedostaje još i izgradnja novog mola.KOMENTARI

 1. ivan kaže:

  Vodu resite a ne terasu , sta vam vredi terasa ako je u sred septicke jame ,mozda ce nekoga od stranaca interesovati kako izgleda jedno zagadjeno jezero a svake godine milione trosite na gluposti .

 2. ridick kaže:

  milione trosite  pravite  skupe  projekte   a na karju  ni   para  ni projekata  ni  objekata ni  ciste  vode  u  jezeru , ma da   mi  se redovno   kupoamo   i    voda   ni    bolja ni losija nija   bila    ni pre  15 godina , ali  uvek se  pise  da  trebaju  pare  za  ciscenje .:(

 3. warrior kaže:

  Na tabli kod Zenskog stranda je pisalo. Rok radova 180 dana. Jos nije gotov i ne radi. Zar stvarno mislite  da tiha vecina to ne vidi. Pogledajte na sta lici obala sa bonux-om i fairi-em, posle svecanog otvaranja precistaca, za koji su dati novci iz neke nama bliske drzave. Lepa je nova zgrada (bivsi ferijalni dom), i tamo radi menagment koji ce od Palica napraviti bolje, po sajmovima ali nikako, gde treba. Opravdanje da ste tako dobili ne moze da se prihvati, jer skole koje ste zavrsili pokazuju da znate, a ne da zivite od plate.

   

 4. Tuta bugarin kaže:

  warrior ade objasni sta si hteo da kazes u drugom delu teksta

 5. JEDAN JEDINI kaže:

  Tuta bugarine i mene jako interesuje sta je hteo da kaze iako mislim da je u pravu. 😆 

   

 6. freelancer kaže:

  Neka piše ko šta hoće, ali Šenski štrand je jedina svetla tačka na Paliću u poslednjih par godina. Bila bi i Velika terasa, ali zaista ne znam u čemu je tu TOLIKI problem. 

  JESTE voda smrdljiva, jeste zelena k’o marsovci, jeste da se penuša Fairy, Merix ili šta god, ali…Obilazim ga gotovo SVAKODNEVNO i jedva čekam momenat da sednem na terasu, uz tu smrdljivu vodu (pre toga valja gledati prognozu, na koju stranu će vetar i sl.) pa uz kafu i po koje hladno točeno, ako ništa drugo, uživati u objektu SADAŠNJEM i sećati se bare u PROŠLOM vremenu. Jeste da je 180 dana prošlo (i to nekoliko puta), ali bar se nazire kraj poslu. Biće to DOBRO mesto ljudi. 

 7. ivan kaže:

  Puno ce miliona evra biti upumpano u Palic ili necije dzepove ali voda ce i dalje da smrdi i da bude zelena. 

 8. Beli kaže:

  Na ulazu ženskog štranda treba deliti maske i problem je rešen ave dok ne počne štipati za oči ! 😥
   

OSTAVITE KOMENTAR