Žensko preduzetništvo – Zadnja rupa na sviralu ove vlasti

Srpski pokret Dveri ne može da ćuti na svakodnevne neistine koje nam se serviraju.Reagujući na saopštenje SNS-a u Subotici a iznoseći samo podatke koji su nam dostupni, osećamo obavezu da građanima objasnimo šta je istina.

Dveri podržavaju ideju pomoći ženskom preduzetništvu ali u pravom smislu te reči a ne samo da se ideja iskoristi u jeftini politički marketing.Živimo u vremenu kada su ucene i strah naša svakodnevnica i kada se građani obmanjuju velikim obećanjima.Izgleda da svi treba da verujemo da je ovo iskrena podrška ženama a u stvari  je obična obmana građana smišljena da se pridobiju ženski birači .

U saopštenju se navodi da će se izdvojiti kroz,,razne programe,, 100 miliona dinara od toga je 30 miliona pomoć ženskom preduzetništvu.

Za pomoć u vidu subvencija stranim kompanijama vlada Republike Srbije je  predvidela 300 milion a evra  a za podršku ženskom preduzetništvu manje od 300000 evra.

O kakvoj pomoći ovde priča SNS družina.

Prevodeći na jezik ekonomista izdvajanje za podršku ženskom preduzetništvu je manje od 1 promila u odnosu na izdvajanja za strane kompanije.

Narodski rečeno ovoj vlasti je žensko preduzetništvo ,,Zadnja rupa na svirali…”

 

Saopštenje Srpskog pokreta Dveri SuboticaKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  ‘ajd na stranu SNS sarlatani i lazovi ali…

  Dveri.
  O preduzetnistvu.
  Zenskom.
  Ili o bilo cemu drugom.

  nema dalje.

 2. Rastafarijanac kaže:

  E, dveri, dveri …

  Zatvorite već jednom dveri. Za sobom …

OSTAVITE KOMENTAR