ŽFK Spartak bez Kristine Krstić

Rukovodstvo ženskog fudbalskog kluba Spartak Subotica izdalo je zvanično saopštenje koje vam u celosti prenosimo:

 

Iako je u više navrata odlagalo, najuže rukovodstvo kluba je dana 20.08.2013. godine donelo konačnu odluku da više ne računa na angažman igračice Kristine Krstić – Kike.

 

U skladu sa dosadašnjom klupskom praksom, zbog kršenja klupske discipline u Sportskom centru Stara Pazova – Kući fudbala, rukovodstvo kluba se ipak odlučilo na ovaj korak, jer dosadašnja upozorenja nisu urodila plodom.

 

U klubu svako ima jednaka prava – pravo na život, pravo na mišljenje, osećanje, seksualnost, samostalnost itd. Međutim, u klubu svako ima obaveze i pravila koja se moraju poštovati, a koja nijednog trenutka ne mogu biti u podređenom položaju.

 

ŽFK „Spartak“ još jednom, po ko zna koji put, pokazuje odgovornost i doslednost u sprovođenju jasne i pravične klupske politike, pri čemu nijedan pojedinac ne sme i ne može biti iznad kluba.

 

Kristina Krstić – Kika je slobodna da, po povratku sa reprezentativnih obaveza, potraži novu sredinu i novi klub.

 

Ostaje žal što se Kristina Krstić – Kika, dugogodišnji kapiten ŽFK „Mašinac“ sa velikim domaćim i međunarodnim iskustvom, nije najbolje snašla u našoj sredini, iako se mnogo očekivalo od nje kao zimskog pojačanja, koje je došlo iz kazahstanskog „BIIK“-a.

 

Uprava ŽFK SpartakKOMENTARI

  1. tuzioc kaže:

    a sta je konkretno uradila?

  2. Poaro kaže:

    Treći pasus desno od slike, treći red, peva reč??????????? Ma očemu vi to?????????

OSTAVITE KOMENTAR