ŽFK Spartak ne računa više na Mirelu Tenkov

Odlukom Rukovodstva ŽFK „Spartak“, zbog ponavljanja grubog kršenja klupske discipline, pri čemu dosadašnje mere nisu ostvarile punu svrhu postojanja svesti o preventivnom kažnjavanju, jedna od najiskusnijih igračica Spartaka, Mirela Tenkov, suspendovana je i u budućnosti klub više ne računa na nju.

 

Disciplinski organi kluba će u narednom periodu odlučiti o vrsti kazne koja će biti primenjena prema igračici.

 

– Spartak više ne računa na dosadašnju standardnu igračicu i državnu reprezentativku Srbije Mirelu Tenkov i shodno tome može da traži klub u zemlji i inostranstvu. Nije bilo lako doneti ovakvu odluku, s obzirom da se radi o sjanoj igračici koja je mnogo dala za klub i koja je godinama unazad bila prvi strelac ekipe. Hvala joj na svemu što je dala za klub i zasigurno će u istoriji kluba zlatnim slovima pisati njeno ime i prezime – rekao je sportski direktor kluba Bojan Arsić.

 

Klub je još jednom pokazao doslednost u sprovođenju jasne klupske politike u delu poštovanja disciplinskog pravilnika, pri čemu ni jedan pojedinac ne sme i ne može biti iznad kluba.

 KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  a druga strana price ?

 2. Limun kaže:

  Kad ste je već otpisali mogli ste navesti tačan razlog, ne vidim razlog čuvanja tajne…

 3. Klempur kaže:

  @Limun —> Nema tu nikakve tajne. Fudbal je kolektivna igra i tim mora da funkcioniše kao jedno telo. Čim se neko „uzvezdi“ i počne da vodi svoju „politiku“, takvom igraču više nema mesta u timu. Neće valjda ceo tim da se prilagođava pojedincu…?!

  A kad se neko „uzvezdi“ onda obično „zaboravi“ da je trening obavezan za sve igrače, pa počne da izvoljeva ovo ili ono… pa to vide i drugi igrači (i tata bi sine), pa bi i oni neke privilegije i na kraju dođe do rasula ekipe. To niko normalan neće da dozvoli.

  Osim toga verovatno je bilo i drugih grešaka. Cigarete na primer. Znam da ta devojka puši, a znam da je zbog pušenja bila par puta novčano kažnjavana…

 4. Limun kaže:

  Klempur
  To stoji što si rekao,pa neka kažu da je to i to,zbog toga i toga… 

 5. mikan94 kaže:

  ahahah pa ja sam sa ovom igrao rulet 😀 riba pusi ko turcin…

OSTAVITE KOMENTAR