ŽFK Spartak ulaže u budućnost

Zimski prelazni rok je završen. Ženski fudbalski klub Spartak su napustile 4 igračice. Nikoleta Nikolić (22) je nakon isteka trogodišnjeg ugovora dobila saglasnost da kao igračica sa statusom profesionalac dobije međunarodni sertifikat za prelazak u FC BIIK-Kazygurt iz Kazahstana sa kojim je potpisala ugovor. Violeta Stojanović (15) je otišla na kaljenje u zemunsku ŽFK Slogu. Dve vrsne fudbalerke iz Afrike, Falone Meffometou (24) i Estelle Marie Josée Nahi (25), ovih dana su postale članice "Zvede 2005" iz Perma (Ruska Federacija).

 

Istovremeno klubu su pristupile četiri mlade i talentovane igričice: Allegra Poljak (15), Milana Kneževic (14), Tijana Filipović (14) i Sara Cetina (13), o čijem dolasku u Spartak je sportska javnost već bila obaveštena. 

 

Ekipa ŽFK Spartak se trenutno nalazi na Zlatiboru na pripremama, pa će stručni štab imati dovoljno vremena da se bolje upozna sa potencijalima ovih mladih igračica na koje se uz Vajda Orsolyu najozbiljnije računa u narednoj sezoni 2014/15. godine.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR