ŽFK Spartak – ŽNK Osijek 2:1

U sredu, 24. jula, igračice ŽFK Spartak su odigrale međunarodnu prijateljsku fudbalsku utakmicu protiv ŽNK Osijek. Ovo je bila prva od dve zakazane utakmice koja se igra na neutralnom terenu – stadionu FK “Mladost” u Apatinu.

 

U tvrdoj i dinamičnoj utakmici sastale su se dve ekipe koje se odlično poznaju i spremaju za učešće na kvalifikacionom turniru Lige šampiona. U prvom susretu bolju igru su prikazale “plave golubice” i zasluženo izvojevale pobedu. Golove za Spartak su postigle: Željka Radanović (23′) i Milena Nikolić (75′), a za ŽNK Osijek Nevrkla u 76 minutu (K.U).

Nastupile su: Ana Ivanov (Gardijan), Marija Ilić, Tijana Krstić, Aleksandra Savnović, Violeta Slović, Željka Radanović, Falone Meffemetou, Nevena Damjanović, Milena Nikolić, Anja Adamov, (Nikoleta Nikolić), Kristina Krstić.

 

U subotu, 27. jula od 18,00 časova, ŽFK Spartak igra utakmicu na Gradskom stadionu protiv MTK Hungaria. Ovaj meč je poslednja ovogodišnja međunarodna utakmica koju će “golubice” igrati na domaćem terenu, te pozivaju navijače da dođu na stadion u što većem broju.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR