Žive slike kod Patrie

Novo u našem gradu – elektronski bilbord ! Život nam je bogatiji za još jedno čudo tehnike. Na najprometnijoj raskrsnici u gradu već imamo nekoliko klasičnih bilborda i ogromnih reklama na zgradama, a sada dok čekate na semaforu, možete da blejite i u žive slike koje promiču na ovome sokoćalu.

 

Na trenutak se pojavi tačno vreme i podsećanje da smo u Subotici, potom par sekundi stoji trenutna temperatura vazduha a onda idu ekonomsko propagandne poruke, što se nekad zvalo EPP ili reklame.

 

Neki Marinci bi rado preselili ovo čudo na Spartakov stadion. Za ovu godinu planirani semafor i stubovi za reflektore, nova gradska vlast nikako ne pominje.

 

Pogled na ovaj elektronski bilbord, svakom ljubitelju fudbala nameće ovo pitanje.

Displej kod Patrie (1)

Displej kod Patrie (2)

Displej kod Patrie (4)

Displej kod Patrie (3)KOMENTARI

 1. Ivica kaže:

  Niko ne voli bilbordove, ali ovo je ipak OLED ekran a ne klasična tabla sa reklamom. Svaki veći grad ih ima, a ja nikada nisam prežalio onaj što je bio okačen na zgradi Jadrana.

  Lokacija mi se ne sviđa, al nema veze, drago mi je da je barem uklonjena ona šugava predimenzionisana tabla i na njeno mesto stavljeno ovo.  

 2. Stipane,siti se... kaže:

  Izem ti tehniku !

  Zar nebi bilo jeptinije,te sve reklame,okacit na ledja i prsa,ovima sto cio dan setaju po varosi.I eto hasne,u svaciji dzep !?Nema nezaposlenih i gladnih !

 3. bane_su kaže:

  Ovakvo nesto sam video u Vrscu pre 2,3 godine. A Vrsac je velegrad naspram Subotice, jel da??

 4. shtrokavi kaže:

  Samo ce dodatno ometati vozace…

 5. aca kaže:

  Da,da sada su i ovu tablu stavili na sunce da meri temperaturu,pre nekoliko godina je vec bio 20 m dalje jedan mali digitalni sat  koji je pokazivao vreme,datum i temperaturu.Leti je uvek pokazivao preko 50 stepeni je je i taj bio na suncu ,ali eto i ovo je pomak ka buducnosti………………….nekoj buducnosti….. 🙂

 6. Anonimni kaže:

  toliko toga treba uraditi u ovom gradu da vise ne vredi ni pricati a oni smislili da postavljaju bilbord,,,, i?? na kraju ce ga neko za dva dana isarati ili ca ga izlupati i adios amigos,,,,ako ste sa ovim pokusali sakriti sve nedostatke i sramotu ovog grada – pogresili ste.. ja sam protiv ovoga sve dok se ne resi pitanje huligana koji  unistavaju,,,,

 7. neko kaže:

  Nije OLED, nego samo LED… 😉

   

  Ivica:

  Niko ne voli bilbordove, ali ovo je ipak OLED ekran a ne klasična tabla sa reklamom. Svaki veći grad ih ima, a ja nikada nisam prežalio onaj što je bio okačen na zgradi Jadrana.

  Lokacija mi se ne sviđa, al nema veze, drago mi je da je barem uklonjena ona šugava predimenzionisana tabla i na njeno mesto stavljeno ovo.  

   

   

  Ovde napišite odgovor…

 8. Jovica Ilić kaže:

  Meni se svidža blibord što svetli u mraku 🙂

 9. Ja kaže:

  Za to se ima para, a za semafor na Spartaku se nema, a?

   

 10. m kaže:

  to je privatno kralju,nije grad kupio bilbord

 11. Ivica kaže:

  Noću izgleda odlično!

 12. balfasz kaže:

  a zasto STALNO pise da je 16 stepeni trenutno… jutros sam prolazio kolima i bilo je 2 stepena, na bilbordu pise 16. Sinoc ista prica, po kolima je bilo 6 stepeni, a na bilbordu 16….

 13. glibavi kaže:

  @balfasz … uklonili su grešku, sada stalno pokazuje 15 stepeni … čudo tehnike … 🙂

 14. nja kaže:

  Meni je svejedno, ali ovo cudo ubija kad se vracate u toku noci iz pravca Palica! Toliko je jako i toliko svetli, da prosto smeta!

OSTAVITE KOMENTAR