Zoološki vrt na Paliću ponovo radi

Zoološki vrt na Paliću, koji je zatvoren 22. marta zbog epidemije virusa korona ponovo radi, a tridesetak Subotičana iskoristilo je priliku da ga poseti već prvog radnog dana.

Nabavka leoparda iz Rima zbog epidemije virusa korona je stopirana, ali je Zoo-vrt ipak dobio nove stanare – prinove lame, antilope, dikobraza i emua, a vanredno stanje u Zoološkom vrtu obeležile su bebe.

Rođene su dve ženke alpaka lame, beba dikobraza i emua, kao i ženka eland antilope, koja je već dobila ime i zove se Lulu.

Zoo-vrt danas i sutra radi od 9 do 16 časova, za prvomajske praznike biće zatvoren, a radno vreme će se u budućnosti usklađivati sa pomeranjem ili ukidanjem policijskog časa.

Cena ulaznice ostala je ista kao pre epidemije, pa za odrasle iznosi 300, za decu i penzionere 200, dok je porodična 800 dinara.

TanjugKOMENTARI

 1. Sherif kaže:

  Kakav lav-strašan lav

 2. ffilozoff kaže:

  OPET meni nista nije jasno…radi zadruga i parovi,bez maski…A predsednica skupstine izbacuje poslanike bez maski…A premijerkaa nema masku!!!A ipredsednica skupstine ima spustenu masku???Pa sta ce ti maska ako je ne stavis???LUDILO DOLAZI !!!

 3. Šojić kaže:

  Skupa ulaznica

 4. ffilozoff kaže:

  ZOO…P.S naj smesnije .i je da kreteni nose maske a ne stavljaji ih !!!Samo bradu stite hehehe

 5. Metuzalem kaže:

  Gledao prilog na lokalnoj TV.
  Umesto što imaju novu PR menadžerku bolje da su zaposlili nekoliko radnika da srede park i okose tu travu do kolena.

 6. Simpo kaže:

  @ffilozoff Predsednica skupstine nosi masku spustenu na bradi jer se nije obrijala, a stavila je ruz iz nove kolekcije koji je kupila pre vanrednog stanja i nije imala priliku da ga pokaze javnosti. Da li sada razumes zbog cega joj maska na bradi?

 7. pista kaže:

  To je bivsi zooloski….. ZOO je bio dok su ga vodili sada vec pokojni direktori / prvo Naco Tonkovic, a posle njega Mirko Sinkovic… ovo sada ne lici ni na botanicku bastu.

OSTAVITE KOMENTAR