Zoran Kesić u svojoj humorističkoj priredbi „Priče i Pesme“ 17. juna na Paliću

Zoran Kesić u svojoj urnebesnoj humorističkoj priredbi „Priče i Pesme“ na Paliću 17.6. od 21h na Letnjoj pozornici

Priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom.

Trivija: autor na svakoj predstavi deli publici lažne novčanice sa svojim likom i to je specijalno iznenađenje za sve prisutne. OK, sad više nije iznenadjenje. Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao i Njuz.net, ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.

Kesić se poigrava stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Tokom priredbe priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa “Priče i pesme”.

Ko bi se toga dosetio? Pa Kesić.

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema deo materijala namenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa.. Na taj način se i njegove priče i pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova priredba dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma. Nakon Ciriha, Dubaija, Beča, Toronta, Amsterdama i Sarajeva, Niša, Novog Sada, Kotora, Osla, Užica sledeća stanica na Kesićevoj veseloj turneji biće, Palić! Već sada je sigurno: neće doći avionom.

Kesić inače nikada o sebi ne govori u trećem licu. To rade samo egocentrične, primitivne, samozaljubljene budale. E, al ovo je pisanje, to se ne računa.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Tickets-a (online, knjižara Laguna, OMV pumpe) kao i u Vinoteci Zvonko Bogdan.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: