"Zorka" menja izgled

Naslov bi mogao da bude i "Viktoria group" počela sa rušenjem fabričkog kompleksa "Zorka", jer se u poslednjih par nedelja intenzivno radi na uklanjanju postojećih hala a sve u skladu sa planom koji ova kompanija ima kada je reč o najvećoj fabrici u našem gradu.

Slika
Trenutni izgled fabrike. Belo na slici su gipsna polja koja su u planu da se saniraju.

Na ovoj slici iz vazduga se vidi da je neodrživa ideja proizvodnje veštačkog đubriva u ovom kompleksu jer se grad u poslednjih 50 godina poprilično raširio oko fabrike. Veliki broj stambenih objekata u okolini govori da Zorku više ne možemo smatrati periferijom grada. Stoga je ideja o čistoj industrijskoj zoni ispravna.

Do sada je srušena jedna hala u centralnom delu kompleksa, dok je kod druge hale skinut krov.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

SlikaKOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Tokom rušenja…

 2. Markes kaže:

  Samo neka nastave tako. Zelim im da ubrzaju ovaj posao.

 3. coyote kaže:

  Ova slika se može videti dok vozite Kelebijskim putem

  Slika

  Obećava.

 4. tuki kaže:

  Radi mi prijatelj tamo. Kaze da bi bilo i brze, kada grad ne bi dozvolio "privatnim" inspektorima da rade sta i kako hoce. Navodno im je zadnji radni dan pred 01.maj , u 15h, kada nisu mogli nikome da se zale, usao neki inspektor, koji nije imao zivaca da 15 minuta saceka dokumentaciju (jer je sef gradilista otisao po rucak za radnike). On je zatvorio gradiliste i rekao da dodju kod njega posle praznika !!!! Oni su inace planirali da rade i za praznik. Tako su bespotrebno izgubili 5 dana, da bi gospodin inspektor prvi radni dan pogledao papire i aminovao da je sve OK. Ako se ovo desava, onda je to velika sramota za ovaj grad. Neko nam cisti djubriste, a mi mu podmecemo noge.

 5. Markes kaže:

  Zasto me ovo ne cudi. Pa Subotica je poznata po tome sto je veoma atraktivna za investitore, pogledajte samo taj investicioni bum u gradu proteklih godina. Sramota ako je istina. :no2:

 6. coyote kaže:

  Ako je tacno to sto tuki navodi onda postavljam pitanje gde je sada gradonacelnik? On se slika samo kada Zorka poklanja kuce radnicima, a sada kada treba da zastiti istu tu Viktoriu cuti, ili boje receno slika se ali na drugim mestima.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: