Žrtva ljubavi

„Naša ljubav bila je doživljaj pune sreće u kojoj smo uživali oboje. Nismo živeli nesvesno, samo tako zaneseni našom srećom. Ne ! Naprotiv, uživali smo svesno u svakom trenutku koji smo provodili zajedno…“

To su neki od opisa situacije u kojoj je smeštena priča ŽRTVA LJUBAVI. Reč je o ljubavnom romanu iz Marketprintove edicije Eva. Ono što je zanimljivije od svega, to su korice romana, na kojima prepoznajemo našu sugrađanku, subotičku lepoticu Sandru Erdelji.

Redovni čitaoci sajta GradSubotica, već su upoznati sa likom i delom osmnaestogodišnje Sandre. Pravo je zadovoljstvo gledati kako njen lik osvaja časopise i internet stranice.

Sada je na redu naslovna stranica ljubića.

U ljubavnim romanima ima žrtava ali to su žrtve ljubavi, strasti, ljubomore…još ako junakinju zamislite kao Sandru, ima tipova koji bi srušili i Gradsku kuću zbog nje. Eto kakvi su muškarci.

Ljubavne romane su nekad čitale žene i oni koji se tako osećaju. Bila je to vrlo popularna literatura dok se nisu pojavile latinoameričke serije, koje su se svojim sadržajem uklopile u matricu ljubića i tako preotele dobar deo čitalačke armije. Ali očigledno je da roto romani nastavljaju da pronalaze put do romantičnih duša svojih čitalaca. Nekad su na naslovnim stranicama bili parovi ili romantični prizori snimljeni ko zna gde i kad. Dok se još moda menjala, moglo se po zvonastim farmerkama i debelim zulufima, provaliti kako je, recimo par na slici, snimljen još davnih dana.

Ali sada mi imamo našu Sandru, lepšu od onih američkih šmizli. Njeno vreme tek dolazi.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: