Žurnal – Pot u Partizanu

Stefan Pot je ipak stigao u Partizan. Srebrni junior sa Svetskog prvenstva u Pragu ovog leta je obavio prvi trening sa šampionom Srbije, ali još nije postao igrač crno-belih.

 

Talentovani bek koji se jednako dobro snalazi na pozicijama jedan i dva ima administrativne probleme sa bivšim klubom, Vojvodinom, tako da se još traži rešenje na tom planu. Za to vreme, Pot će raditi sa crno-belima koji na treningu imaju još nekoliko košarkaša koji nisu pod ugovorom, ali se bore za svoje mesto pod suncem.

 

– Pot je u Partizanu – rekao je Aleksandar Rašković, njegov menadžer, a potom osuo paljbu.

 

– Od 20 stipendija koje je trebalo da dobije od bivšeg kluba tokom juniorskog staža, dobio je samo 2 i u svim zemljama sveta bi bio slobodan. Međutim, posle jednogodišnje zabrane igranja od Saveza je dobio još jednu nagradu za svetsko srebro – odluku da nije slobodan igrač!

 

Od početka priprema tu su i dva bivša igrača Spartaka Dražen Zlovarić koji je karijeru nakon Spartaka nastavio u Tenesiju, i prošlogodišnji bek Miloš Milisavljević.KOMENTARI

  1. Menna kaže:

    Naredna utakmica MKK Spartaka orgdiaće se u subotu 26.3. sa početkom u 17.30h u Hali sportova protiv ekipe Jagodine.Pozivamo sve ljubitelje košarke da pruže podršku našim momcima! 0 0

OSTAVITE KOMENTAR