Zvezda odnela bodove iz Subotice

U veoma teškim uslovima za igru, danas je Spartak Zlatibor voda odmerila snagu sa Crvenom Zvevdom, u okviru polslednjeg kola Jelen super lige. Utakmica nije imala takmičarskog značaja, a igračima je zbog bara na terenu često bilo teško da se izbore sa loptom, a kamoli sa protivnikom. Jedini gol na utakmici postignut je već u devetom minutu kada je Lekić, posle velike greške golmana Spartaka, pogodio gol. Spartak je ovu sezonu završio na četvrtoj poziciji sa bodom manje od trećeplasirane ekipe OFK Beograda koja je danas takodje pretrpela poraz. Čestitke igračima na sjajnoj sezoni, na izlasku u Evropu sledeće sezone, i na mnogim iznenadjenjima koje su nam ove godine priredili.KOMENTARI

  1. Duqi kaže:

    Ali kada je zec pretrcao teren od gola do gola……. :D

  2. Zoka kaže:

    U restoranu MG FK Spartak Zlatibor voda je proslavio završetak jedne veoma uspešne fudbalske sezone u kojoj su kao novajlija u Jelen Super ligi zauzeli četvrto mesto i ostvarili učešće u kvalifikacijama za Evropsku ligu. Ovo je ujedno najbolji plasman subotičkog superligaša u svojoj bogatoj istroriji.

    Slavlje su uveličali Tomislav Karadžić- prvi čovek fudbala Srbije, Saša Vučinić – gradonačelnik Subotice, Nemanja Simović- član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Ratko Borovnica – predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine i mnogi drugi.

    izvor: http://www.subotica.info

OSTAVITE KOMENTAR

+ 58 = 63

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: