Zvezda odustala od karantina na Paliću

Iako su fudbaleri Crvene Zvezde trebali da ostanu na Paliću u karantinu, posle nedeljne utakmice je promenjen plan. Šta se potom dešavalo, informacije ima list ALO:

 .

Navodno, najprisebniji u tom trenutku bio je predsednik Vladan Lukić, koji je uspeo da smiri uzavrele strasti. Posle dojave koju je policija dobila da je na Palić stigao izvestan broj navijača Zvezde ispred jednog od hotela preduzeća „Palić“, čelnici kluba su odlučili da promene plan – umesto ostanka u karantinu u „Paliću“ u okviru priprema za meč s Renom, krenulo se pravo u Beograd! A onda, novi šok! Na ulazu u Novi Sad, na autoputu Subotica-Beograd, klupski autobus je zasut kamenicama, o čemu je obaveštena i novosadska policija. U novosadskoj policiji juče su nam rekli da su na naplatnoj rampi u Staroj Pazovi zaustavili automobil za koji je prijavljeno da su putnici iz njega gađali Zvezdin autobus. Vozilo je temeljno pretreseno, a putnici su legitimisani. Nekoliko osoba iz Beograda i Lazarevca nije zadržano jer u automobilu nije nađeno ništa osim plastičnih flaša. Međutim, policija je obavestila tužilaštvo, koje će odlučiti da li ima elemenata za pokretanje nekog postupka.

.
U svakom slučaju, zbog bezbednosnih rizika, Zvezdin autobus na putu ka Beogradu pratilo je desetak policijskih vozila, dok je na Autokomandi igrače sačekao kordon beogradske Žandarmerije.

.
U želji da proverimo pomenute informacije do kojih smo došli, zamolili smo Roberta Prosinečkog, trenera Crvene zvezde, da nam pojasni šta se još dešavalo u autobusu.

.

– Ma nije… Nije bilo kamenovanja. Stvarno ne znam zašto mene to pitate… Nikakvo kamenovanje, nikakva gužva s navijačima se nije desila. To što su nam navijači zamerili jasno su nam kroz skandiranje poručili na samom stadionu. To je sve – izjavio je Prosinečki .KOMENTARI

 1. qbgandra kaže:

  Toliko o verodostojnosti informacija koje nam dolaze iz lista ALO… 😛

 2. OSVETNIK kaže:

  Лаже Просинечки…лаже баш као што је он лажан тренер.

 3. ridick kaže:

  u svakom slucaju gluposti!!!!
  pogledajte palic kako izgleda posle vernih “navijaca“, sa sprejevima su sve ispisali sto im je na dovhat ruke!!!!! 
  gde su nadlezni?? hm?

 4. Spartanac kaže:

  Rasteruju bostandzije 😀

OSTAVITE KOMENTAR

83 + = 84

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: