Zvonko Bogdan za Kolindu i Vučića

Susret premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koji je naglo otoplio zamrznute odnose između Beograda i Zagreba, imao je i svoje „treće poluvreme“ u Subotici.

Predsednica Hrvatske i premijer Srbije su se, nakon formalnih sastanaka i potpisivanja deklaracije o unapređenju odnosa, opustili uz čašu dobrog vina i muziku tamburaša u vinariji „Zvonko Bogdan“, pri čemu im je proslavljeni pevač bio gost i, kako saznaje „Alo!“, zapevao im na uvce.

 

kolinda

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Dejan Božić

Prema saznanjima lista Alo, nakon teških sastanaka predsednica Hrvatske i premijer Srbije dali su sebi “pet minuta odmora” u Subotici u čuvenoj vinariji proslavljenog pevača starogradskih pesama Zvonka Bogdana, gde ih je on ugostio i počastio najboljim vinom iz njegove bogate kolekcije.

– Zvonko je dočekao predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i premijera Srbije Vučića na ulasku u vinariju, a kao pravi domaćin poljubio je Kolindi ruku i odveo goste do stola gde su lideri Srbije i Hrvatske uživali u nadaleko čuvenoj vojvođanskoj kuhinji i najboljim vinima, koje proizvodi čuveni pevač lično – kaže izvor iz Vlade Srbije.

Prema njegovim rečima, Zvonko Bogdan im je uz pratnju svojih tamburaša, a po želji hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, na uvce otpevao dve pesme: „Ko te ima, taj te nema“ i „U tem Somboru“.

U kabinetu hrvatske predsednice Kolinde nisu želeli da komentarišu „treće poluvreme“ susreta s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, već su nam samo kratko poručili: „Poseta Srbiji bila je dobra i uspešna“.

Ni u vinariji „Zvonko Bogdan“, kao ni od samog pevača, nije bilo moguće dobiti komentar u vezi sa posetom Kitarovićeve i Vučića.

 

ALOKOMENTARI

 1. ivana kaže:

  Xexe… Bravo! Tako i treba! Tamo nisu vodli Zigmanova??? Nije neko drustvo 🙂

 2. smaskro kaže:

  ivana a koja si ti kad si tako pametna… ili ti je krivo sto sotu nisi zaigrala..“.Vucicu“

 3. adkersu kaže:

  Uredniku https://www.gradsubotica.co.rs: zar je i Vama cilj da postanete vrlo posećeno tabloidno smeće? Ko je šta jeo, pio, obukao, slušao, skim kada koliko i kako…I Vaš genijalni zaključak – ni kabinet, ni vinarija, ni Zvonko Bogdan nisu Vam dali komentar. Malo vijuge na mučenje i shvatićete (valjda) zašto. Lansky, opameti ove „Izvore“ da ne šire provincijalizam u koji smo već odavni debelo zaglavili. I da se razumemo: ne „sečem vene“ ni za jedan od oblika života – učesnika dotičnog skupa.

 4. Mister No kaže:

  Šubare, brade i zarđali noževi polako izlaze iz mode. Hit sezone su EU krediti. Četnički vojvoda Vojislav Šešelj je uložio veliki trud u balvan revoluciju džabe, gde će Vam duša miritvorci ? 🙂

 5. bojan kaže:

  zigmanov je gospodin covek posvecen poslu koji radi

 6. Sosa kaže:

  Baš sam se pitala kome i gde da se zahvalim za opšti sobraćajni kolaps u Subotici tokom čitavog dana.Sledeći put omogućite slobodan dan zaposlenim stanovnicima Subotice da bi svita mogla slobodno da se kreće po gradu.Još ako obezbedite i direktan prenos gošćenja svite,onda će se omogućiti i stanovnicima Subotice svojevrstan prigodan rijaliti,a to bi svakako ulepšalo sliku i priliku aktuelnih dešavanja.

 7. mladen kaže:

  Ej sabani,niste vi dorasli subotickim vrednostima,bolje cutite,takvi kao vi nas zlostavljate vise od 20 tak god.i vidite gde ste nas doveli

 8. Đuro kaže:

  Baš lepo…sledeći put možete tu i da prespavate a mi ćemo vas , zajedno sa nesrećnim policajcima , strpljivo čekati u sporednim ulicama.

 9. bosfor kaže:

  dok je narod čekao na raskrsnicama i kuvao se u svom znoju, oni se veselili.. pa diivno!

 10. Aleksa kaže:

  Pa gospodo moja kuvali smo se na ulicama i raskrsnicama kada je prolazila Spasovdanska litija. Ova poseta političara je predstavljala događaj visokog rizika.

  U potpunosti podržavam komentar @adkersu

OSTAVITE KOMENTAR