Zvonku Bogdanu orden za Dan državnosti

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručiće, povodom  Dana državnosti, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama za naročite zasluge u nauci, kulturi, medicini, sportu, bezbednosti.

ordenje za Dan drzavnosti

Predsednik Nikolić je, pored ostalih, odlikovao Mladomira Purišu Đorđevića, posthumno Ranka Žeravicu, akademika Milovana Danojlića, za humanitarnu delatnost Arnoa Gujona, zatim Helen Delić Bentli, Zvonka Bogdana, Miru Stupicu i druge ličnosti za izuzetne zasluge u svojoj delatnosti. Nagrađen je i Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije, ali i Dragi i Živorad Žika Jelić iz JU grupe, kao i Donka Špiček.

“Prijatno sam se iznenadio. Priznanje u ovim godinama prija, naročito kad stiže od predsednika” – izjavio je Zvonko Bogdan.

bogdan

 

 KOMENTARI

 1. STeve kaže:

  Kakav peh…

 2. Pravdoljub kaže:

  Čestitam svim dobitnicima, dok me zaista iskreno raduje da je orden dobio Zvonko Bogdan.

 3. Vorda90 kaže:

  Jednostavno nemam reči! U Americi na dan državnosti su parade, deca priređuju predstave u školama, vatrometi, zastave okačene na svim kućama. A ŠTA JE KOD NAS? Firma 8.Mart je tek od ove godine uvela da se ne radi i to samo jedan dan! niko ništa ne poštuje na televiziji će se objaviti jedan-dva puta da je dan državnosti podeliće se medaljice i kud koji mili moji! Većinski narod ne poštuje državu kako posle očekuju od manjina da poštuje? Verovatno njim je Evropa rekla tiše malo proslavljajte da ne bi uvredili bošnjake iz Pazara jer oni misle da su Turci znači WTF?

 4. Misa kaže:

  Znaci Vorda90 WTF….
  Kota je bre briga kako se u Americi proslavlja dan drzavnosti? Mi smo Srbi i treba da ga proslavljamo kako mi mislimo da treba, kako se nama svidja i kako mi hocemo, a ne kako amerikanci proslavljaju.
  Ko kaze da nema predstava u skolama za dan drzavnosti u Srbiji? Kakve veze ima da li su zastave okacene na svim kucama ili nisu? Da li to dokazuje patriotizam i ljubav prema domovini? Po meni, to je vise znak da su amerikanci klasicno nacionalisti sto nama brane da budemo….pa zasto bi se ugledali na njih? Barem po ovom pitanju? Ima dosta stvari, slazem se, na koje bi mogli da se ugledamo, ali ajde molim te da budemo realni i da malo razmislimo….zasto bi se ugledali kako oni proslavljaju njihov dan drzavnosti?

 5. rax kaže:

  ti vorda nemas pojma o srpstvu i nacionalnom prazniku. dodji ti da vidis zastave za srpski bozic, ima i zastava i topova, puskomitraljeza, kalasnjikova i sajkaca, sve sto treba da za jedan pravi spski bozic.

OSTAVITE KOMENTAR