Zvučna izolacija za azil u Ganjo šoru

Azil u Ganjo šoru nije imao mogućnost da smešta životinje, već samo da se brine o zatečenim, a nedostaci su bili uglavnom građevinsko–tehničke prirode. Sada je podignuta vizuelna i zvučna izolacija, a takozvani "nečisti deo", gde se smeštaju uhvaćeni psi do čipovanja, vakcinacije i sterilizacije, je renoviran, dok je rok za radove u čistom delu septembar ove godine. U prihvatilištu je sada 165 pasa, a imaće kapacitet za 225 životinja.

 

Nakon obilaska ovog prihvatilišta za pse i mačke, republički veterinarski inspektor u Subotici ocenio je da su ispunjeni uslovi da dobije dozvolu za rad i zahtev za odobrenje sa odgovarajućom dokumentacijom upućen je republičkim organima.

 

azilKOMENTARI

  1. emkimke kaže:

    Daj Boze da je tako, ali cisto sumnjam. Pogotovo ako jos uvek rade isti ljudi koji su radili i do sada, oni svoje ponasanje menjati nece, tako da psi i mace koje stignu tu i dalje nece imati nikakve sanse za neki normalan odnos prema njima.

  2. mikica kaže:

    Nisam nesto optimistican po ovom pitanju, (Ko se na mleko opece taj i u jogurt duva), tako da ne znam…Daj Boze ali cisto sumnjam da ce biti tako…Posle onog spaljivanja leseva -uzas!

OSTAVITE KOMENTAR